Van den Tweel Vastgoed een stabiele partner in lokaal vastgoed

Van den Tweel Vastgoed is altijd op zoek naar mogelijkheden en kansen op de lokale vastgoedmarkt. Door samen te werken met lokale partners is er al menig vastgoedproject gerealiseerd.

Kwalitatief hoogwaardig vastgoed

Door het realiseren van kwalitatief hoogwaardig vastgoed is er in de loop van de jaren een stabiele vastgoedportefeuille gevormd. Het contact tussen verkoper en koper of verhuurder en huurder staat bij ons hoog in het vaandel. Samen sterk.

Actueel

Binnen van den Tweel Vastgoed zijn we continu bezig met projectontwikkeling. We zitten bovenop de markt en weten wat er speelt. Een aantal voorbeelden waar we op dit moment mee bezig zijn betreft; uitbreiding Albert Heijn winkel, uitbreiding en renovatie hotel Ampt van Nijkerk, ombouwen winkel tot appartementengebouw en nieuwbouw wooneenheden voor inwoners van de gemeente Nijkerk. Zo maar een greep uit hetgeen waar we ons dagelijks mee bezig houden.

Het Spaanse Leger te Nijkerk

In samenwerking met De Bunte Vastgoed Oost BV, Lithos bouw en ontwikkeling en de gemeente Nijkerk hebben wij getracht een hoogwaardige nieuwe woonomgeving voor de inwoners van Nijkerk te realiseren in het plangebied Het Spaanse Leger te Nijkerk.