Van de Ridder Makelaars

Van de Ridder makelaars is dit jaar 50 jaar een begrip in Nijkerk en omstreken. Wij garanderen u met onze ruime ervaring en deskundigheid een uitstekende en persoonlijke service. In deze lange tijd hebben wij al vele tevreden klanten mogen bedienen.

Door onze ervaring hebben we de nodige veranderingen op de markt meegemaakt en op deze manier hebben wij een scherp oog ontwikkeld voor het herkennen van de mogelijkheden voor onze klanten.

Wij zijn blij dat wij deze unieke appartementen mogen gaan verkopen! Wij staan met veel passie voor u klaar om u te begeleiden naar uw volgende appartement. Vragen? Niets is ons teveel.

We luisteren naar uw wensen en bespreken samen met u de mogelijkheden. We schakelen snel, vormen één team en zijn betrokken. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat. Of u nu uw appartement verkoopt, aankoopt of laat taxeren. Uiteraard zijn wij ook op de hoogte van de allerlaatste wet- en regel­geving, zodat wij u altijd optimaal kunnen adviseren en u niet voor verrassingen komt te staan.