Domicilie Makelaars

Leuk dat u interesse hebt in een appartement van Het Spaanse Leger! We zijn trots om als plaatselijke makelaar betrokken te zijn bij de verkoop van dit mooie project. Een bijzondere woonwijk op een geweldige locatie waar mensen van jong tot oud straks met veel plezier zullen wonen. Daar dragen we graag ons steentje aan bij!

Domicilie Makelaars heeft als specialist op het gebied van nieuwbouw al talloze projecten in de regio succesvol verkocht. Met onze marktkennis, jarenlange ervaring en persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat de aankoop van uw nieuwe appartement prettig en zorgeloos verloopt. Al heel veel tevreden nieuwbouwkopers gingen u voor!

Nieuwbouwteam

Ons enthousiaste nieuwbouwteam neemt uitgebreid de tijd om u alles te vertellen over uw toekomstige droom­appartement, de wijk en de opties. Maar we gaan verder! Speciaal voor nieuwbouwkopers hebben wij een onderscheidende strategie ontwikkeld voor de verkoop van uw huidige woning. We hebben zelfs ervaren hypotheek­adviseurs in huis die vrijwel alle hypotheekverstrekkers aan kunnen bieden en samen met u kijken naar uw financiële situatie.

We begeleiden u van A tot Z tijdens het hele traject, zodat u met een gerust gevoel kunt uitkijken naar de oplevering! Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u bij ons terecht via 033-20 00 181 of nieuwbouw@domicilie.nl. Even binnenlopen bij ons kantoor aan het Molenplein 23 kan natuurlijk ook. De koffie staat klaar!